Jdi na obsah Jdi na menu

1. Epizoda New game - New relationship

1. 9. 2017

Dnes se nám sešli hvězdní soutěžící, pod názvem Kdo přežije: Top Players Old School vs. New School, kde se zjistí jestli je lepší starší styl hry či ten novější. Série se opět dostala do své první destinace na Kostariku, kterou zde před pěti lety vyhrál první vítěz Kangae. 

Kmeny byly představeny: ALEJUELA , LIMON , HEREDIA , PUNTARENAS a SAN JOSE. První výzva o imunitu symbolizovala jak už všichni ví, první historicky známou výzvu z Kostariky. Šlo tedy o zvládnutí 30 otázek na rychlost o Kdo přežije. První vyhrál kmen HEREDIA , hned v zápětí byl kmen SAN JOSE. Poté tři kmeny bojovaly o další dvě místa, která znamenala záchranu před kmenovou radou. Třetí byl kmen LIMON a poté kmen ALEJUELA , který nakonec porazil kmen PUNTARENAS . Luky, Langy, SarahAnys, Kangae, Greystone a Drla musí tedy někoho vyřadit.

První čtyři kmeny jsou tedy v bezpečí a vyhrávají imunitu a odměnu v podobě křesadla, PUNTARENAS půjde na radu. 

Otázky:

Kangae- Jako vítěz první řady, myslíš, že by se tě mohli zbavit kvůli tomu, že jsi vyhrál?
Drla - Kdo je tvůj největší konkurent v tomto kmeni?
Langy- Potřebujete spís ilné lidi nebo loajální lidi?
Luky - Jak vidíš svůj kmen?
SarahAnys- Jediná žena ve kmeni, myslíš, že by se tě mohli zbavit?
Greystone - Polde čeho dnes bude hlasovat?

 

Odpovědi:

Kangae - ne, mě se nezbavej 

Drla - Myslim si , ze jsem vystihl nazev Osel a rozhodne nechci byt v Osli crew takze se musime zbavit kapitana - osla. Taky ti chci vzkazat nez vypadnes ze nejsi kapitan , nikdys nebyl . Vidim tvoje slabiny tvuj konec nachazi prave ted a to sem si nevsiml tvyho zacatku tak zdar osle. Ps: jestli te nezajimam tak to je jedine dobre rad se ukryvam ve tme skere bodam zkurvysyny jako si ty takze prestan pit ty sracky , co pijes a radsi to prokladej kofolou . protoze kofola je piti pro Lofas a to presne ty si

Langy - Potřebujeme lidi silné i loajální. Dnešní výzva byla katastrofa u nás. Takže budu hlasovat pro někoho slabšího a neloajálního.

Luky - zatím vidím dobře

SarahAnys - Sem jako jedina žena v kmeni a samozrejme, ze to ma nějakou dohru na cely kmen. Myslim, ze ano mohly by se me zbavit. Ale nemyslim si, ze by zalezelo na pohlaví jestli sem muž nebo žena jde o hráče jaky je. Sila,loajalita,atd..

Greystone - musíme se zbavit nejslabšího ve kmeni ..

 

Začneme hlasovat, Langy ty první. Až přečtu hlasy rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Přečtu hlasy:

První hlas:

greystone-hlas.jpg

 

Druhý hlas:

drla-hlas.jpg

 

1 hlas Drla, 1 hlas Kangae

 

Třetí hlas:

kangae-hlas.jpg

 

Čtvrtý hlas:

langy-hlas.jpg

 

2 hlasy Drla, 2 hlasy Kangae

 

Pátý hlas:

sarahanys-hlas.jpg

 

3 hlasy Kangae, 2 hlasy Drla, 1 zbývá

 

1. vyřazenou osobou z Kdo přežije: Top Players Old School vs. New School:

luky-hlas.jpg

BLINDSIDE - SAGRADO

Přines mi svou pochodeň. Kangae, jako první výherce v historii Kdo přežije, kmen promluvil, je čas jít.

No zbavili jste se jedné legendy, tak uvidíme jestli vás to posilní či ne, tady máte křesadlo, vratte se do tábora, dobrou noc.

vyrazeni-soutezici.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář